Profiel  
Werk
Events    
Contact
Profiel en visieGrafisch ontwerp
Design & Kunst 2014Contact

Interieurontwerp Design Café Achterhoek
 
 Fotografie in opdrachtExposities 
 
 
 

 
Design & Kunst wil een zichtbare verbinding leggen tussen publiek, bedrijven en professionele kunstenaars/ontwerpers, die een binding hebben met de Achterhoek. Het is een toegankelijke manier om bezoekers kennis te laten maken met verschillende disciplines binnen de beeldende kunst en ontwerpindustrie.

Impressie editie 2011.
Impressie editie 2013.

Folder Design & Kunst 2011

Folder Design & Kunst 2012
Folder Design Kunst 2013

Volg Design & Kunst op Twitter


Download hier de Algemene voorwaarden Design & Kunst 2014


Design & Kunst Doetinchem 28 en 29 juni2014In 2014 vindt het eerste lustrum van Design & Kunst plaats op zaterdag 28 en koopzondag 29 juni in het winkelcentrum van Doetinchem.

DOWNLOAD ROUTEFOLDER

Cadeau voor bezoekers
Dit jaar viert Design & Kunst het eerste lustrum! Daarom is het duo Djovrie Krüs & Robin Gerritsen gevraagd een cadeau te maken voor bezoekers. Waar het duo voorgaande jaren tijdens Design & Kunst hun werk exposeerde bij Villa Ruimzicht en Voorhuis Design, zijn zij dit jaar op zondagmiddag LIVE aan het werk in de Catharinakerk in Doetinchem en maken ter plekke een persoonlijke mode-illustratie voorzien van bijpassend gedicht.

Gevarieerd aanbod
Ook dit jaar is het aanbod weer gevarieerd; er zijn product-ontwerpen te zien van Niels Smeltink, Cum-Laude afgestudeerd ontwerper aan de Design Academy Eindhoven. John v.d. Pol en Jan Willem Henssen presenteren een door hen ontwikkelde uittrekbare lamp en een verstelbare bijzettafel.  In opdracht van HP/De Tijd heeft Anne Stolwijk van Krantenkunst tien portretten gemaakt van bekende Nederlandse schrijvers. Eerder is de serie al te zien geweest in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam, nú is deze te zien tijdens Design & Kunst Doetinchem. Bert Jan Hekket heeft zich toegelegd op het schilderen van portretten op de werkwijze van de meesters van de zeventiende eeuw en Sandra Derksen maakt onder de naam ‘Sprint’ zeefdrukken op papier en stof, waarbij zij natuurlijke vormen van bloemen, planten en bomen combineert met grafische elementen. Dit is slechts een greep uit het aanbod.

Live performance Jozef Kemperman
Naast de prachtige beelden van Jozef Kemperman die in de tuin van Villa Ruimzicht te zien zijn geeft Jozef van 14.00-15.00 uur een live perfomance 'body-sculpting'. Een spannende interactieve happening waar ook het publiek een rol bij mag spelen.

Routefolder
Met de Design & Kunst routefolder, die vrij verkrijgbaar is, kan de bezoeker een eigen route uitstippelen langs de deelnemende winkels, herkenbaar aan het bord aan hun etalage. Zondagmiddag kan van 13:00 uur tot 17:00 uur persoonlijk kennis gemaakt worden met de deelnemende kunstenaars in de Catharinakerk. Daar wordt tevens extra werk geëxposeerd en kan ook kunst gekocht worden.

Er is kunst, de Muziekschool Oost Gelderland verzorgd de muzikale omlijsting en er is een kinderkunstspeurtocht. Winkelend Doetinchem, van jong tot oud, wacht een creatief weekend vol inspiratie, kunstzinnige sfeer, enthousiasme en verrassende kwaliteit.


GraphX®
Powered by GraphX®
Alle rechten voorbehouden